7 nov Tomt o tyst

Lilla kissen har fått tillbringa natten på djursjukhuset.....snyft!

Det var så tomt o tyst i dag på morgonen,  ingen liten pälsboll som snodde runt benen och talade om hur natten varit. Inte heller var det någon som låg brevid en i sängen och snarkade.

Han fick åka till doktorn för han har varit så skygg o rädd av sig, gömt sig för oss och inte ens kommit fram när det vankats matlagning. Dragit sig undan helt enkelt. Härom veckan åt han upp en lång bit snöre och vi misstänker att det kanske är det som spökar.

I går vart vi in till veterinären och han blev röntgad. Det stod mycket mat i tarmarna och var gas i magen, men något snöre kunde de inte se då. Så han fick kontrastvätska och skulle stanna över natten så att kontrasten kom ner till tarmarna innan man rötgade igen.

När jag ringde och kollade läget nu vid 11 idag så sa sköterskan att kontrasten hade börjat komma ut men att de skulle vätska upp honom och så skulle han få äta dietmat. Han var väldigt rädd där på djursjukhuset....stackars liten gos. Dessutom kanske han får stanna en natt till!!!

JAG LÄNGTAR EFTER NOSPUSSAR!!!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh nej, vad tråkigt. Förstår mycket väl hur tyst och tomt det måste kännas. Vi kan visserligen gnälla på vår lilla kattfröken som sitter i trappen och ylar men jösses vad ensamt det skulle kännas om hon inte var här.

Hoppas hoppas, att det inte är nåt allvarligt och att han kommer hem snart.

Kramar från Anna & Ofelia

2007-11-11 @ 10:37:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0