27 augusti Världens bästa handkräm

eller fotkräm, eller hur S? hihihi

Jag bara måste få tala mig varm om Apotekets handcreme med canola olja. Är en underbar kräm. Lite seg att smörja in till att börja med men när den blir varm så glider den så fint in i huden! Tänk, en med eksemfingrar som jag, kan hitta en bra vardagscreme till ett humant pris!
Tack Apoteksbolaget!

26 augusti Länge sedan sist

Men det har sina förklaringar.

Jag rymde nämnligen fältet och tog en veckas semester ihop med S i Tunisien. En underbar vecka med massor av sol och värme.

Eller vad sägs om denna utsikt från solstolen......


Söta kameler gick det också på stranden. Denna var särskilt söt med sin krulliga päls.


Här är en bild från Medinan (den del av staden som innehåller de gamla kvarteren och där handel av krimskrams pågår för fullt. Men lyfter man blicken från affärerna och tittar uppåt så ser man de gamla husen och får en känsla för hur det var förr)


Här sitter S i solnedgången och blicka över bukten. Långt där borta ligger vårt hotell.


Vårt hotell var fint. Här är lite bilder där  ifrån och i från gångvägen vi gick för att komma till stranden.


Medans jag var i Tunisien fick mannen här hemma ta hand om sonens flytt helt själv. Sonen ska börja gymnasium 10  mil hemifrån så det är en hel del att fixa och man kör ju inte dit i en handvändning. Det gäller att tänka igenom vad man ska ha med sig.


Nu ska jag rusa till jobbet. Vi syns!

Måste bara avsluta med en skojig bild på Valentin. Jag köpte mig en puff i Tunisien och den är gjord i kamelskinn. Naturligtvis tog Valentin tillfället i akt och hoppade i denna puff när den låg tom och med botten upp. Men den smakade nog inte så gott......Hejsvejs!


9 augusti

Jaha, då var vi mitt i de sk Karl-Oskar-dagarna här hemma. Vi har nattgäster (himla kul!) och var en sväng på stan i går kväll. Fullt drag, bra musik och fakiskt uppehåll den mesta av tiden. En jobbarkompis stod på scene med sitt band WonderBand och jösses vad bra de var!

Kissarna passade på att smita ut när vi inte var hemma. När vi öppnade ytterdörren såg jag Nalleman utanför köksfönstret. Bägge kom in när jag ropade. De hade smitit ut genom sonens öppna fönster, tagit sig igenom hans stängd dörr (dvs öppnat den först). Busligan! Men det gick ju bra så det är inte så mycket att orda om.

Lite bilder ska jag bjuda på. Nya överkastet i sovrummet är på plats äntligen. Ett dubbeltäcke med dubbelpåslakan och ett likadant påslakan för enkelsäng, ituklippt för att täcka sidorna. Smidigt att tvätta och så kan jag byta färg när jag vill till en billig peng!


Fick kattmynta av handelsträdgården, la den i två strumpor, knöt i hop och gissa om de var poppis!
Syskonkärlek!

Tvättar lillebrors tass!

FÖDELSEDAGSBARN! 6 MÅNADER 7 AUGUSTI

 

 

Det var allt för oss denna gång!

2 augusti Slocknat

Tja vad mer kan man kalla det, lille Valentin ser ut som om han haft en ovanligt blöt kväll.....Å kolla sitt-stilen på denne lille goding då!


Som om han satt på stranden och solade magen!

Kort ilägg, men bättre än inget!

/M

RSS 2.0