22 december Födelsedag och dan före dan före dan

GRATTIS GRATTIS GRATTIS min älskling!

Maken fyller år och i år har vi minsann inte kidnappat honom till Gran Canaria. Nä i år har vi laddat med en helg i Göteborg.

På Elite Park Avenu landade vi i fredags kväll. När vi gick från hotellet mötte vi, det första vi gjorde, Johan Wahlström från Parlamentet på TV 4. Vi styrde stegen till vårt älskade Hard Rock Café. Vi gled in på vårt All Acess-kort och fick bord med en gång. Vid bordet brevid satt kändis nr 2, Sara Löfgren. Hon skulle spela en truddelutt på Hard Rock och satt där och varvade upp.

Sen gick vi hem o la oss. Vid frukost nästa dag, då springer vi på Maria Lundqvist i receptionen (Sally ni vet). Det blev kändis nr 3. Ut på stan gick vi så vi var före den stora rusingen. Grabbarna gav ganska snart upp men vi tjejer, vi shoppade loss. Julklappar blev det till unga damen och några till mamma.

Trötta gick vi tillbaka till hotellet och fick oss var sin välbehövlig massage i Wellness-centret. Efter det var det dags att dra på långkalsongerna och gå till Liseberg.

Där gick vi runt ett tag och kom tre kvart för tidigt till det bokade julbordet. Men vi fick komma in och börja äta i alla fall. Så vi slapp alla köer!

Hem gick vi oxå, mätta mätta mätta i magen efter ett super-julbord!

När det nästa dag var dags för frukost, då sprang vi på "kändis" nr 4, Cecilia Blankers, som är bloggare på Expressen!

De duggade tätt denna helg, kändisarna!

På hemvägen stannade vi på stora matvaruhuset och julhandlade. Allt inhandlat utom sillen, laxen, salladen och brödet. Inte så mycket folk i vägen var det heller, inga köer vilket är en fördel när man ska handla mycket på kort tid.

Så blev det måndag morgon och jag tvingar upp ungdomarna vid 7-snåret för att sjunga för pappa. Födelsedag.......det händer inte varje dag!

Kanske hinner jag uppdatera med lite bilder från födelsedagsfirandet, eller så får det komma imorgon.

Kommentarer
Postat av: AnneliH

Vilken härligt helg ni hade!

Hälsa Grattis i efterskott! ;)

2008-12-26 @ 12:14:03
URL: http://shaggkvist.se/wordpress/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0