31 jan Sängen är komplett!!

Äntligen kom sänggaveln och gavelbänken!

Efter lite kraffs i hårbottnen o veck i pannan så fick vi ihop den! Gavelbänken var ju inga problem, nästan. Träet där vi skulle sätta fast benen var stenhårt och det var sex skruvar på varje ben som skulle dit! Vi fick ta till borrmaskinen för att skurvarna skulle gå in, skruvdragaren orkade inte.

Sen var det gavlarna. Ett himla plockepinn. Både vi och försäljaren trodde att det liksom bara var gavelplankan som var mot väggen, dvs bara en ca två cm tjock bit. Men när vi öppnade allt så var det mer än så. Det skulle vara en liten överliggare och sidor på den. Så nu är den ca 8 cm ut från väggen och jättesnygg. När vi precis öppnade förpackningarna så välde det ut en påse med beslag och vinkeljärn. "Hur i hela friden ska denna sättas ihop?" sa vi. Ingen monteringsanvisning hittade vi. Fast när maken gick ut o kollade bland allt silkepapper i en av lådorna så fanns där en anvisning. Sen gick allt som en dans o så här fint blev det.

Ursäkta igen för dåliga blixtbilder, ska försöka ta bättre bilder i helgen och uppdatera här.
image174

Naturligtvis ska arbetsledare kontrollera att allt är ok efteråt. Han tyckte om att spegla sig i sänggaveln kan jag meddela!
image175

Ha det så bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0