3 juni Kattgården går framåt

Jobb jobb jobb, ja det är vad tillvaron består av just nu. Maken jobbar med kattgården varenda ledig stund och jag försöker hjälpa så mycket det går. Kissarna sitter i altandörren och tittar förväntansfullt på vad vi gör.

image459
Hammra hammra

image460
Balansakt

image461
Visst verkar det bli bra!

Förhoppningsvis blir det färdigt till helgen

Kommentarer
Postat av: AnneliH

Vad fint det blir! Jag tror de blir såå nöjda med sitt nya hus.

2008-06-03 @ 10:38:45
URL: http://shaggkvist.se/wordpress/
Postat av: Mia

Tack anneliH det tror jag också. Som vädret är nu är det VARMT att vara inne (eller ute i solen). Vi tar ut dem på promenad vid 8 på kvällen. Egentligen skulle de väl få sig en tur på morgonen också, men vem hinner det?

2008-06-03 @ 15:07:31
URL: http://www.mittegetkrypin.blogg.se
Postat av: Anna

Oj oj oj... vad bra dom har det era missar. Får nästan dåligt samvete för Ofelia som bara har ett litet tält att krypa in i på trappen. Å andra sidan så har hon det så bra att hon kan gå ute relativt säkert här eftersom hon mest håller till i trädgården och nere i kolonin. Kaninerna där nere och div. annat smått å gott går däremot inte lika säkert. Jag var tvungen att inhandla ett nytt halsband med pingla så att inte "plast"husse skäller alltför mycket på att hon jagar fåglar *fniss*. Hon verkar ganska nöjd i alla fall och just nu är hon misstänkt rund om magen. Man kan undra vad hon smaskat i sig....

Kram kram
och hoppas inte mannen svimmar i värmen

2008-06-03 @ 20:37:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0