2 november Helgen i Kalmar

Så börjar då helgen gå mot sitt slut. Vi var både i Mönsterås och Kalmar, men bara Nalleman fick följa med. Valentin var på bushumör så jag tyckte att det var bäst att han stannade hemma. Så här i efterhand tycker jag det beslutet var bra för vi fick vänta länge i Kalmar.

Men vi var först o hälsade på i Kalmar. Där gick Nalleman först husesyn och kollade in alla skrymslen och vrår. T ex fanns det bra gömställen. Nån som ser honom????? hihi



Sen fick han klinka på pianot med K:s hjälp


Men det lät inget vidare så jag avstod från att spela mera på egen tass.

Sen kunde man liksom ligga och spana lite


Eller busrusa i trappan! Det var vansinnigt roligt att springa upp o ner. Ett tag trodde vi att han skulle trilla ner när han tittade ut mellan trappstege. Sonen räckte upp sin hand och nådde ändå inte till Nalleman och då är sonen 1.80 i strumplästen. Då förstår ni att han låg högt upp och att vi fick hicka när han hängde i krokig tass, buskissen!

 
 

Sen måste man ju bara vila och varför inte göra det i fina fåtöljen?


Sen kände han för att få lite kel och då kröp han upp i soffan bland pojkarna.


Sedan bar det av til Kalmar för scanning av hjärtat. Bedömningen veterinären gjorde var att han har stort hjärta och att det kan vara därför han är gränsfall för han tyckte även att Nalleman var en stor kisse och det kan vi ju hålla med om. Ny scanning blir om ett år.

Nalleman fick ges lite lugnande innan han kunde scannas och det var väl den ända sömna han fick denna dag. I dag söndag var det dags för honom att bada, dels var det behov av det för att få bort kletet i pälsen efter scanningen och dels var det liksom dags ändå.

Nybadad kisse i solen
 


När han torkat blev han så här fluffig och fin
 
Här ligger han på pälsen som lillhusse använt under maskeraden i går. Sen håller han i stolen som om den skulle rymma!

 
Klart att stolen kan rymma men om matte tjatar kan jag släppa taget och visa mig från andra sidan!


Fina kissen!

Det var allt för denna gång! Hoppas att bilderna är till belåtenhet. Nu laddar vi om för att åka på utställning nästa helg med Valentin. Spännande så det räcker.
Under veckan nu ska vi börja förvandlingen i sonens rum. Det ska gå i från skräpigt pojkrum till glassigt kontor! Roligt att få jobba lite med inredning igen! Fast det är tråkigt med förarbetet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0