16 sept Nu har här hänt lite saker

Tja inga revolutionerande saker men.......................................JAG HAR FÅTT UPP GARDINER I VARDAGSRUMMET!!!!!!!! Snälla maken fixade upp stängerna förra helgen men nu har även gardinerna kommit upp. Det var ju inget avancerat att sy, men det skulle bara bli av.


Å så har vi haft cykelfest men från den har jag inga bilder, det var liksom inte läge för det.

Men denna lille man


Han har blivit kastrerad nu. Kanske blir livet lite lugnare för Nalleman och oss nu. När vi ändå skulle åka med Valentin till veterinären så tog vi med Nalleman för han har haft lite snabb andning och lite rosslig.

Det blev lite mer än bara lyssna för veterinären. Hon ville röntga lungorna och det tyckte väl Nalleman var ok. OM man hade fått gå på toa först. Så han både kissade o bajade på brunnslocket i röntgenrummet! Stackars kisse. Men han skötte sig ganska bra på röntgenbordet, däremot skötte sig inte själva röntgenapparaturen. Så det fick bli en resa till på eftermiddagen och då gick det bättre.
Duktiga gosekille!


Vad blev resultatet då? Jo denna vackra goa herre har gått o fått astma! Så nu blir det kortison-kur så får vi se om det blir bättre.

Första tabletten slank ner ganska lätt så det ska inte bli några problem att ge honom två tabletter dagligen i en vecka, en halv tablett två gånger dagligen i en vecka och sedan en halv tablett varannan dag tills vidare.

Bonusbilder!



Ha de!

Kommentarer
Postat av: AnneliH

Väldigt vackra "missar" du har!

2008-09-17 @ 08:02:47
URL: http://shaggkvist.se/wordpress/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0