31 januari Mer slappar-bilder a la katt

Ja även eftermiddagen gick i sovandet och slöandets tecken. Nalleman och Valentin var så söta på sonens tillfälliga säng.


Nalleman tvättar Valentin


Å Valentin betalar tillbaka

Sen låg plötsligen alla tre i samma säng! Då vill det till att passa på att fota!

Fråga mig inte vilket håll som är nos o vilket som är svans på Nalleman, men jag gissar att huvudet är till vänster.....

Närbilder förståss!

Tösen-stumpan. Mattes gosekisse, i alla fall om matte ligger i sängen.


Mattes bebis, som förresten fyller två år nu den 7! Han sover så gärna på min arm, men inte om Tösen är först i sängen! Tramspelle!


Å så denna goshög! Huvudet till vänster. Det tog honom en natt att begripa att han inte fick hoppa från golvet upp i sängen och landa på oss. Det gör så ONT när 7-8 kg katt landar på en tass på bröstkorgen! Nu hoppar han upp vid fötterna och kommer inte upp till oss för mjölktrampning om vi inte säger att det är ok. Natten brukar tillbringas vid mattes ben/fötter och han är så bra fotvärmare, flyttar inte på sig när man tråcklar fötterna under honom!

Nu väntar vi på att få se "En annan del av Köping" och sedan "Damernas Detektivbyrå" sen sover vi nog gott! Med alla katter i sängen!

Ha det!

Kommentarer
Postat av: Sofi

Valentin är ju Lillmattes bebis! Saknar honom. Va söt tösen var när hon lekte med sin flötis i förra inlägget! Skrattade gott, när hon stoppade ner den i aktivitetsringen. =)

2010-02-01 @ 15:29:18
URL: http://lovesiesta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0