29 mars Sista inlägget i mars, kanske...

Måste bara få dela med mig av lite bilder som jag tog i går, söndag. Jag var ute med soporna och såg då dessa små i rabatten. In efter kameran och fota förståss.



Hortensian kommer också så sakteliga


Undrar om någonsin den rohdodendron (hur stavas det?) som är längst bort i bilden, under snön, kommer att bli ok igen.......




Sen har vi en liten röd katt här hemma som brukar "försvinna" för oss. Vi letar o letar men vi kan inte hitta honom. Så plötsligt kommer han från det hållet där man letat som en galning. Men nu har vi hittat hans gömställe! Högst upp på IKEAS Expedit-hylla på kontoret! Där ligger han o myser!



- Vaddå gömmer mig? Jag är väl fullt synlig eller?


- Å så är jag väl oemotståndligt söt?!


Ja nu vet vi vart han finns när vi ska till att leta efter honom, sötingen.

För övrigt så går det framåt med Tösen, med raska kliv. I går eftermiddag satte jag mig för att se på en film. Valentin kom och ville ligga på armen och det fick han och där låg han nog i tre kvart. Under tiden kom lilla Tösen och trampade runt och spann. Tillslut la hon sig tillrätta i mitt knä! Det har aldrig hänt innan och vi får se om det händer igen. Men hon har verkligen blivit mattes katt. Ska ligga nära om natten och i soffan. Gosegumman!

Det var allt för denna gång
Tjing!

Kommentarer
Postat av: Sofi

Han är ju bara oemotståndligt lilla sötisen!!

2010-03-29 @ 08:56:33
URL: http://lovesiesta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0