27 mars Nu har vi varit ute på roligheter

Jo då, denna helg har vi varit i Falkenberg hos goda vänner. Varje år brukar vi åka dit och titta på Falkenbergs Revyn (inte den med Stefan & Krister för den är på sommaren).

Det är alltid lika roligt och i år var nog revyn den bästa någonsin!

Och lika trevligt är det att träffa S och H. Det bjuds alltid på god mat och trevligt sällskap, både fyrbent och tvåbent.

Nu till lite bilder från helgen!


Fast jag börjar med ett fint kort på vårt utegångsfår. Om han hade fått hade han nog varit ute hela tiden, lille Valentin. Detta kort tog vi förra helgen och då hade vi snö kvar, det har vi inte längre :)

Hos S o H bor Plyschen och Gulis och vår älskade, saknade Julle bodde också här innan han kom till oss.

Plyschen kom in och skulle äta, inte brydde han sig om att jag ville fota honom!


Matplatsen är i det superfina köket. Panelen på väggarna är helt nyuppsatt och ska snart ha ett möte med målarpenseln. Plyschen syns nere till höger, i alla fall svansen.


När Plyschen hade ätit färdig kom Gulis in och tog sig en munsbit. Inte heller han hade tid att posera för kameran. Mat först, foto sen!Medan kissar åt och putsade pälsen efter maten, passad jag på att ta lite foton. S är duktig på orkideer, en blomma som jag tar död på bara genom att vistas i samma rum.

Bilder på fina blommor:


Sen hade stora fina Plyschen ätit färdigt och satt still i typ 3 sekunder.


Sen vågade han sig upp i soffan, och lägga sig brevid gästen som satt där.
- Undrar om han duger till att kela mig, funderar Plyschen


Jovars, det dög!


Så fortsatte jag med interiör fotografering

Finaste ljusen och skålen


Den fina taklampan som hänger över matbordet. Jag bara älskar den!


Å så var det dags att sätta sig vid dukat bord. God laxrätt till förrätt ligger och väntar på tallriken.


Sen kom  Gulis och ville vara med på bild. Han satt sig så fint under en stol.

Goaste Gulis. Han smög upp till den manlige gästen, när gästen hade lagt sig och fick sig en omgång med kel. Sen kom han tillbaka till oss andra och la sig i mitt knä.

Plyschen då? Jo han fortsatte sova i soffan.


Tja söndagen åkte vi hem över Ullared och shoppade lite lätt och sen hämtade vi upp sonen i Anderstorp. Hemma väntad våra egna kissar och dottern som varit kattvakt.

Nu väntar en ny arbetsvecka, får se vad den kommer att innehålla.

Tjipp!
13 mars Ett inlägg om liksom inget alls......

Tiden rinner i väg. Den går åt till att jobba, träna, sova. Däremellan är jag social med min man o son. Sen hinner jag inte med mer om dagarna. Helgen springer den med. En dag brukar jag ägna åt ledighet och den andra åt husliga göromål. Blir bra balans då.

Jag har idag grottat lite i gamla fotoalbum. Det resulterade i att scannern fick göra sitt. 1987 var jag och en god vän till mig på Rhodos. För övrigt min första resa dit. Vi besökte ett ställe som hette Kalithea. En förfallen brunnsort kan man väl kalla det. Där kommer upp en källa med underbart vatten och i alla tider har grekerna åkt dit för att få ta del av vattnet och dess egenskaper. Men i modern tid har stället fått förfalla. 1987 när vi var där hade myndighetern bestämt att det skulle renoveras. Jo tack, det både behövdes och blev bra. Nu visar jag bilder som är först från 1987 och sedan samma motiv efter renoveringen. Titta o jämnför!Tänk nu på att de gamla bilderna är scannade och de andra är proffsbilder. Men visst ser ni likheterna och förbättringarna!?

När vi i augusti kommer till Rhodos igen så ska vi banne mig hitta bromsen på bilen när vi är vid Kalithea.


Andra före och efterbilder kan jag bjuda på ur hemmiljö.

Detta var en del av köket innan renoveringen.
Å matrummet som det såg ut innan
Jag ber om ursäkt för disk o stök men så ser det väl ut i de flesta hem antar jag.

Sen har jag haft garderobsröjning light idag. En kasse åkte direkt in i förrådet (kan ju komma till användning nån gång, ni vet det där, kasta o du behöver det med en gång). Sen har jag sommarlådan att gå igenom. Det kan ju bli roligt!


Å så passar jag på att slänga in ett foto på goa Nalleman.

Han har varit ute o åkt bilen med matte idag. Iförd särskild sele och bälte. Tänkte att han skulle gilla det bättre än att sitt i buren. När han åker buren så vill han hela tiden titta uppur hålet som är upptill på buren. Nu var detta premiärturen och lite läskigt var det, men skam den som ger sig. Nästa gång åker kosekorgen med så han har en trygg plats att ligga på. Nu körde jag inte heller så långt, typ 5 minuter. Men vi satt lika länge i bilen i garaget.

Nu ska jag ta soffan i besittning och se lite på tv. INTE på skidor i alla fall!

Ooopppaaaa!

PS får ju visa hur matplatsen blivit för kissarna. De får blötmat nu, men Nalleman vägrar äta brevid de andra, han vill ha maten en bit ifrån. Så nu ser det ut som vi har massor med djur helt plötsligt hehehe

RSS 2.0