6 oktober Ytterligare ett steg framåt

Ja, dagarna räknas ner inför julresan. Vi har beslutat att fira jul den 18 december med barnen och när vi kommer hem så kommer Jannes pappa o hans fru för att fira Janne. Jo han fyller ju jämnt och flyr fältet.
 
Men innan vi åker till varmare breddgrade så ska vi ta en tur till Ronneby. Vi ska ta en minisemester och se på en rockgrupp som heter Gotthard och som kommer från Schweiz. De är fantastikt bra och det ska blir roligt att höra dem live.
 
Idag har jag ägnat mig åt att baka. Ibland faller andan på. Det blev två limpor av Fias Fiberbröd och fyra Hönökakor som blev mer åt tekakshållet
 
Limporna hann jag baka på morgonen men sen åkte jag en tur till stan. Fyndade fina handdukar. Vi har dem som skydd över spishällen så det är roligt med färgglada handdukar. De är dock svåra att fota på bänken men kan i alla fall se vad de har för färg!
Denna sista stämmer så väl på mig så den får hänga för att torka händerna på. Att det sen egentligen står "jag älskar att SE DIG diska, det struntar jag i.
 
I stan köpte jag även en sak till kissarna. De gillar ju att ligga i sin korg där de har sina leksaker men nu hittade jag en korg för djur. Valentin tvekade inte en sekund och sedan korgen kom på golvet har den inte varit tom många minuter. Alla gillar den!
 
Ny gardin till vardagsrummet har jag också fått upp idag. De är svåra att visa på bild men de är där!
 
Förra gången jag var i stan köpte jag fina ljuslampetter till fönstret. De är så fina när de är tända!
Ursäkta dåligt foto!
 
För ett par helger sedan såg jag att vi hade fått skadeväxter i akvariet. Skäggalger tror jag de hette. Det såg ialla fall ut som om Nalleman lagt ner sin avdragna päls där. Så det blev storrengöring och nya växter köptes in för jag slängde de som algerna satt fast i.
 
Jag fick mig ett par snabbväxande rackare och nu börjar de verkligen fylla akvariet. Imorgon när det är städdag ska jag ta och snygga till där. Jag fick dem ca 8 cm höga och bara på 4 dagar hade de vuxit upp till vattenytan!
 
Det var allt för denna gång, vi hörs snart igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0