30 september Helgen är över o allt är bra

Mer bilar tänker jag inte visa för så kul är det inte att se dem på bild. Men vi hade för första gången bra väder vid finalen, vi frös faktiskt inte förrän solen gick ner bakom träden.

I stället ska jag visa er en kul grej som jag ska testa på Nalleman i morgon.

Han går ut på dagliga promenader för att bli av med lite mage. Nu kommer ju den här tråkiga tiden på året när katten drar in mer skog än vad det finns på utsidan. All denna skog hamnar sedan i sängen........

Taaaddddaaa


En regnrock! Snäll o foglig har han den på sig, han verkar åtminstonne inte helt obekväm. Kanske blir den roligare när han märker att han inte blir blöt när han har den på.

Gos magen som inte ska bli blöt


Snipp snapp! Det var allt för idag!

27 September

Nu är vi på plats i Motala. Vi började dagen med frukost på rummet!!!


Bacon, äggrör och prinskorv till makenResten, allt är dock inte till mig, men gott är det i alla fall!

Sedan åkte vi till banan och satte oss till rätta. Vi gick förståss runt i depån en del. Men det blåste kraftigt så vi kände att det lä vi hade hittat i parisen-kurvan, det drog mer än depån. Så där satt vi nästan hela dagen.

Lite actionbilder:

En pimpad borstare. Innan var de tråk-gula!


Camaro-loppet. Stora bilar, mycket action!


Vissa förlorade både motorhuv och en del av bakskärmen


Mera rök o stök


Porsche kom sedan och det loppet vann vår Cralle Lindholm (www.cralle.se)

Nu kommer som vanligt lite bonusbilder på buskissarna.


Denna syn mötte mig en morgon. Valentin hade haft high-life den natten.....


Favortiplatsen. Köksbänken vid fönstret. Fast en har slocknat, för mycket bus innan?


Eller svimmar man av på gästsängen i sonens rum


Eller slocknar man på husses arm!

Det var allt för idag!

/Mia

26 September Grand Final!

Nej bli inte orolig nu, jag ska inte sluta skriva här. Nej då , det är bara så att maken o jag ska åka till Mantorp i dag och vara där över helgen. Det är final i STCC, Swedish TouringCar Championship. Det ska bli riktigt roligt! Sist vi var på race var den 20 april, samma dag som älskade Julle dog. Sedan har det inte lockat oss att åka.

Men nu drar vi iväg och det ska bli riktigt kul även om vädrets makter säger blåst o kyla. Det är vi vana vid, brukar vara så vid finalen.

Datorn är med så jag kanske lägger in nån bild under helgen.

16 sept Nu har här hänt lite saker

Tja inga revolutionerande saker men.......................................JAG HAR FÅTT UPP GARDINER I VARDAGSRUMMET!!!!!!!! Snälla maken fixade upp stängerna förra helgen men nu har även gardinerna kommit upp. Det var ju inget avancerat att sy, men det skulle bara bli av.


Å så har vi haft cykelfest men från den har jag inga bilder, det var liksom inte läge för det.

Men denna lille man


Han har blivit kastrerad nu. Kanske blir livet lite lugnare för Nalleman och oss nu. När vi ändå skulle åka med Valentin till veterinären så tog vi med Nalleman för han har haft lite snabb andning och lite rosslig.

Det blev lite mer än bara lyssna för veterinären. Hon ville röntga lungorna och det tyckte väl Nalleman var ok. OM man hade fått gå på toa först. Så han både kissade o bajade på brunnslocket i röntgenrummet! Stackars kisse. Men han skötte sig ganska bra på röntgenbordet, däremot skötte sig inte själva röntgenapparaturen. Så det fick bli en resa till på eftermiddagen och då gick det bättre.
Duktiga gosekille!


Vad blev resultatet då? Jo denna vackra goa herre har gått o fått astma! Så nu blir det kortison-kur så får vi se om det blir bättre.

Första tabletten slank ner ganska lätt så det ska inte bli några problem att ge honom två tabletter dagligen i en vecka, en halv tablett två gånger dagligen i en vecka och sedan en halv tablett varannan dag tills vidare.

Bonusbilder!Ha de!

6 sept Så var födelsedagen förbi....

Å skönt var det. Vi tog det lugnt och åt gott. Kära grannen kom in och firade mig. Nu är vi ju jämngamla, hihihi. Av henne fick jag en flaska champange som vi ska dela någon dag. Å så fick jag fina blommor förståss:


Från maken, underbara rosor.


Från svärfar o svärmor, också underbara blommor.


Från kära grannen.

Som vanligt så kommer här en skopa med ludna bilder:


Softar i kattgården


Jag får en väldigt fin blomma, inslagen i blompapper.


Får man inte plats i soffan, ja då tar man näst bästa platsen!

1 september I helgen var det baddags....

Å det gillades inte av pälsherrarna! Nalleman fann sig snällt i sitt öde i duschen och förstod att han inte skulle undkomma, men Valentin......Alla fyra tassarna fast i våtrumstapeten, fullständigt panikslagen. Efteråt blåste jag Nalleman lite med förnen, inte så populärt, Valentin torkade jag bara i handduken för han skulle inte behöva genomlida fönen också. Lite foton från strapatserna:


Föning! Vilket påhitt!


Tjurar i sonens stökiga rum. Vill inte vara med på bild!


Men så här fina blev de efter duschen, trots att jag inte använde schampo denna gången.

Tack o lov ska jag få experthjälp på lördag. För Nallemans räkning behövs det inte men för den lille mannen.....definitivt!

RSS 2.0