23 november Det gick snabbt

Lovade ju bilder när en katt landat i vagnen. Här kommer bevis:
 
-Luktar spännande här!
 
- att du bara törs!
 
-Helt ok faktiskt!
 
-Vi tror inte på dig, vi sover vidare
 
- Husse, här var mysigt!
 
- Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

23 november En tur till Ikea och vinden

Jo Janne var lite ledig i eftermiddg och så blev även jag, tack vare snälla kollegor. Vi drog i väg till det nya ikea i Älmhult. Handlade till jobbet och handlade nya sängkläder. Kan inte visa några bilder för de ligger i tvättmaskinen redan.
 
Men på vägen hem fick jag en snilleblixt. Jag ska använda denna lediga eftermiddag till att ta ner dockvagnen från vinden och fixa till den så får katterna en sovplats.
 
Vad tycker ni om denna fina gamla vagn.
Här är den fullt utrustad, med nätpåse och överdrag (som inte går att få på längre)
 
Här är det tänkt att en o annan katt ska vila
Visst är den fin!!
 
Än har ingen lagt sig i den, Valentin har legat under och luktat.
 
Återkommer när jag har bildbevis på sovande katt!
 

22 november Ett år har gått

Ja det är faktiskt ett år sedan lilla pappa gick bort. Året har gått så fort så fort. Men det finns en annan sida av det också. Vår vikarie på jobbet, hennes son är ett år idag. Livet tar och livet ger.
 
Här sitter jag o filosiferar. Här kommer lite tvära kast ur min hjärna.
Hur kommer det sig att alla idag tycker att tiden går så fort? Inte tycket jag att tiden gick fort när jag var liten, men nu tycker även små barn det. Konstigt!
 
Har sett och berörts av Jonas Gardells Torka inga tårar utan handskar. Sparar boken tills filmen lagt sig lite. Sällan har jag väl sett om en svensk serie tre gånger och blivit så berörd varje gång. Sen har jag fått en ny svensk favorit bland skådespelarna. Simon J Berger! Vilken kille! Kan tänka mig att se CallGirl bara för att se honom i en annan roll. Men den färgstarke och underbare Paul i Gardells tappning, den gör Simon klockrent!
 Bild lånad från DN
 
Jag tycker en människa får älska en annan människa oavsett kön. Huvudsaken är att man håller sig borta från barn och djur.
 
Men nu till annat.
 
Vi åker ju snart till Gran Canaria för att fira att någon fyller jämnt. Det ser vi fram emot. Träningskläder ska med för vi ska verkligen gå gå gå när vi är där. Det är nått vi saknar på Rhodos, det är inte precis promenadvänligt där. Sen har de vattenaerobics (stavas det så?) och ett gym, så kanske det kan bli lite gym o spinning för mig.
 
Sen har vi bokat in oss på nått underbar, fantastikt roligt! Vi ska till Köpenhamn den 6 juni. Då kommer dessa dit:
Vi åker med konsert-rävarna Susanne o Hasse. Det blir övernattning i Köpenhamn och en fredag på stan desstuom. För dig som inte vet vilka det är på bilden kan jag säga att det är BonJovi!
 
Ja så nu längtar jag verkligen tills dess!
 
Hemma är det som vanligt med katterna. Nalleman går på en kortisonkur för sitt plockande. När han gick på maxkur drog han sig inte alls. Nu är vi nere på lågkur och nu plockar han sig igen. Suck.
Men han har ialla fall en halvbror som håller honom varm
 
Å så har han matlust för två
Har du  nått gott Sofi???
 
Mmmmm det är det!
 
Så har jag två strykarkatter.
 
- Vad menar du, skulle det vara vi??
 
Så ligger jag i med träningen. Måndagar går jag en stund på gymmet innan mitt Bas-puls pass börjar. Sen springer och skuttar jag i en timme. Onsdagar är det spinning som gäller. Har en kille som kör ett sånt himla bra pass, med musik som verkligen triggar i gång mig. Har fått köpa mig ett par skor för spinningen. Får så ont i fötterna med vanliga skor. Har provat och letat men inte hittat några som varit bra på foten. Inte förrän jag provade skor på Biltema! De var precis vad jag behövde över foten!
 
 
 I övrigt försöker jag cykla så mycket jag kan till o från jobbet. Det har varit lite j-vligt de sista dagarna. På morgonen har det varit ok men när jag ska hem i mörkret då är det disig dimma. Den lägger sig direkt på glasögonen och sen är jag nästan blind hela vägen hem. Motljus från bilar gör mig helblind. Att stanna och torka glasen fungerar om jag stannar var femte minut. Så nu när det har varit så mjölkigt väder, har jag åkt buss faktiskt. Men det där dubbdäcket jag satte på, det har jag bara haft nytta av en morgon och det var i början av oktober!!
 
Nä nu ska jag trassla in mig i duschen och sen blir det sängen med ett par katter. Soffan är ockuperad av hockey-tittande killar. Jag väntar tålmodigt på att klockan blir 21.00 så att Criminal Minds börjar.
 
Gonatt o ha det så bra!
 

RSS 2.0