21 nov Sängar och garderober jösses!

Nu har vi beställt sängar och bestämt oss för att möblera om i sovrummet. Så jag får helt enkelt försöka reda ordning i mina bananlådor för garderoben lär inte vara på plats förrän efter nyår...... Men den som väntar på nått gott. Eftersom vi nu har bytt vägg för garderoben så kan vi ha en fulldjupsgarderob, tidigare var den bara tänkt att bli35 cm djup.

Det vart ingen ny vattensäng denna gången. Nä, den föll helt enkel på att den vart för stor i yttermåtten och för liten i innermåtten. Så i stället slog vi till på var sin:

image97

Vi handlar dem av våra goda vänner.  www.flotana.se/

Tack vare att vi nu tog dessa sängar så kan vi köpa den sänggavel som vi varit så sålda på så länge!

image98

Denna sänggavel är det. Den har fack på kortsidorna och är bara så snygg. Vi fick köpa butiksexemplaret till ett reducerat pris. De skulle byta interiör i butiken och erbjöd oss gaveln. Tackar o bockar!

När väl sängar o gavel och garderob är på plats så ska vi börja göra om sonens rum. Han är 15 år och har en tapetbård med hästen Mulle på....Han har inte klagat innan och när han var liten tyckte han jättemycket om den, men nu...........nä, ena väggen ska vara svart och de andra vita har han bestämt. En ny möbel till datorn och en ny möbel (eller bara hyllor) till böckerna. Nytt golv ska han få också för hans är inte roligt.

Efter sonens rum blir det kontoret som får sig en duvning. Det är verkligen i behov av en upprustning och det ska det få också. Riktigt vad vi ska göra vet vi inte än men det ger sig nog under resans gång.

Ha det bra till sen!

Kommentarer
Postat av: Anna

Oj oj oj! Nu har ni verkligen kommit igång. När blir det vila *ha ha*. Men det är ju ofta så det blir, börjar man på ett ställe så ser man fler ställen som behöver göras å så är man igång.

Undrar hur det kommer att kännas att inte sova i vattensäng längre. Ni som gjort det i så många år. Men de såg himla sköna ut, de ni valt ut och med en snygg gavel också.

Snart får man nog boka en resa ner och inspektera.

Kramis!

2007-11-21 @ 20:58:27
URL: http://vardagsfundror.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0