5 augusti (igen) Dagen då vi pillade oss i naveln

Ja, vi var verkligen vilsna och visste inte vad vi skulle göra idag. Imorgon är det förutbestämt att vi ska till Fishermans Wharf för att äta lunch/middag på HardRock, så i de kvarteren ville vi inte gå i dag.

Efter lite funderande bestämde vi oss för att leta upp en bio. Så det är vad vi gjort i dag, varit på bio. Klockan 12.15 skulle den börja och vi var som vanligt tidiga, så vi gick omkring på utsidan biografen och såg oss omkring. Satte oss på en bänk och dessa två gynare dök upp. De gick inte i från oss utan vi lämnande dem tillslut. Fina var de i alla fall.

 

Vi satt vid detta, vad vi trodde, lilla vattenfall


Vi hade fin utsikt över del av staden. En blandning av nytt o gammalt


En fin kyrka låg där också. Jag känner igen den så den kanske varit med i någon film någon gång


Vi tog oss sen en promenad för att se vart vattnet tog vägen. Då visade det sig att det var ett större vattenfall på andra sidan, dedikerat till Martin Luther King Jr. Detta vattenfall kunde man gå in bakom och läsa om Martin Luther King och vad han kämpade för.


Vi gick naturligtvis bakom och läste på om Martin Luther


Och kikade genom vattenfallet, häftigt!


Sen var det dags att gå och köpa de obligatoriska popcornen och sätta sig tillrätta i de sköna biostolarna. De var liksom vipp-bara så man satt jätteskönt i dem. Vad vi såg? Jo, Harry Potter och halvblods prinsen. Å vi saknade inte textremsan en sekund, men det är väl inte så konstigt, när vi nu för tiden ibland får leta efter de svenska orden.

Efter bion var vi hungriga, vi tog inga stora popcorn, så vi gick till Lori's Diner igen (tredje gången). Vi åt lite lätt och tog och delade på en milkshake efter maten. I kväll ska vi gå till Jack-in-a-box och testa dem. De ligger nära och är som McDonalds. Vi planerar att ta en snabb tidig lunch där på fredag, innan vi åker till flygplatsen. Jag kan ju säga att när vi kliver ut taxi på flygplatsen, kommer vi att gå på svensk tid. Detta för att ha ett hum om ifall det är ok att sova eller inte på flyget.

Nåväl, när vi kom ut från Lori's få var vi ute på samma gata som cabel-caren går i från. Om ni ser denna bild och jämnför med nästa så förstår ni varför vi valde att vara så tidiga i går när vi skulle åka den.



Lite skillnad va!

Så passerade vi ett apotek och köpte ipren och sen hem för att fortsätta pilla oss i navel. Nu väntar vi på att klockan ska bli Jack-in-the-box och halv 10 börjar filmen 48 timmar nere i receptionen.

Har ju inte visat vårt rum. Det är inte mycket att visa men här är ett par bilder i alla fall


Å så min vy när jag sitter i sängen


Sen har jag ju försökt förklara att här finns bussar som går på ström. Så här ser de ut




Tja det var allt för idag, lite men alltid något. I morgon blir sista dagen jag bloggar under resan. Fredag kommer jag ju att vara på resande fot, lördag lär jag inte orka blogga men söndag kan det bli lite. Sen är det ju jobbardagar igen.

Pratade med dottern idag över msn och fick se katterna där hemma. Huanamej vad man längtar efter nospuffar nu. Undrar om de kommer att gilla godiset och leksakerna vi köpt........

Hejsvejs alla!

Kommentarer
Postat av: Nalleman o Valentin

Vi saknar er med, men vi ser till att hålla er dotter sysselsatt men diverse bus. Ja vi vill ha GODIS!!! jag får väl mest?-valentin. Leksaker, oj så spännande. Nej nu är det bäst att gå ut och lägga sig i kattgården igen för redan klockan sju på morgonen skiner solen ute. Nospussar i massor.

2009-08-06 @ 07:12:45
Postat av: Aina och Rune

Tack för en trevlig resa och välkomna hem med allt vad ni har i bagaget

2009-08-06 @ 18:48:51
Postat av: AnneliH

Tack för alla fina inlägg du har gjort på Er RoadTrip. Det har varit en spännande resa för mig också. Hoppas att ni får en angenäm och skön resa hem till Svedala!

Kramar//AnneliH

2009-08-06 @ 18:51:36
URL: http://shaggkvist.se/wordpress

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0