30 november Nu bär det iväg

Nu är jitterbuggar och brysselkex och två sockerkakor bakade och insatta i bilen. Saker till hotellrummet som typ bajslåda, är också där. Valentin är badad och fönad och snart riktigt torr. Jag själv ska nu in i duschen och sedan äta frukost. Här har varit full fart sedan kl 05.00 idag.

Varför? Jo Valentin och jag ska på kattutställning i Göteborg! Det sak bli roligt tycker jag frågan är vad Valentin tycker. Jag kommer att lämna datorn hemma men finns det en publik dator på hotellet så använder jag den för ett litet inlägg.

Håll tummar o tassar för att han får sin titel i helgen.....snälla.

Tjipp

25 oktober Idag har vi två-års kalas!!

Jo det stämmer, Nalleman och Tösen fyller 2 år idag. Självklart ska det firas. De fick var sin liten leksak idag på morgonen


De var roliga som de var men blev ändå roligare när jag hade sprutat dem med kattmynta

Action bild med Tösen

-VA har du en likadan? Fast min är randig, snyggare än din!-Men jag slår vad om att min luktar godare än din!

Nu kommer här lite bilder från bebistiden. Jag har lånat dem från uppfödarens hemsida mammans.se


Nalleman 1 dag gammal! Söting


Tösen som alldeles ny i världen


Nalleman 21 dagar gammal och ser verkligen ut som en liten nalle


Tösen 21 dagar gammal. Sötaste Tösen!


Å så alla födelsedagsbarn från Nalle-kullen!

Vi avslutar med ett fint kort på syskonen när de psykar matte och vill smaka hennes frukost (vilket de inte får)


Stilen är den samma i alla fall!

Kram på er, våra goa goa snälla kissar! Ledsen att lillebror tog över era presenter och lekte bort dem, men jag lovar, matte hittar dem med dammsugaren!


Tjipp!

24 oktober Bad av katt och dop av barn

Ja idag var det dags för bad igen för lille Valentin. Nått han inte gillar så där mycket, ett nödvändigt ont ser han det som. Här kommer en liten fotokavalkad som husse tog under badningen:


-Alltså matte, detta är inget jag gillar! Jag får lödder i både ögon o öron! HJÄLP!!!


- Tack, nu rinner det inte i ögonen i alla fall!


- BLÖTT!!!!!!


- Suck.......


- Jag vill gå upp nu, snälla matte....

Jodå, han fick komma upp ur det blöta så småningom och sedan satte jag honom i transportburen och blåste honom nästan torr med min gamla fön som blåser löjligt försiktigt.

Sedan var klockan nästan dags att gå på dop.

Eftersom jag inte har pratat med A & M i fall jag får publicera några bilder här, så får ni nöja er med en på lilla Amanda och ett foto som blev min favorit.


Hon sov så gott den lilla dockan, i gudmors famn

Å så favvo-kortet.

Ett foto fullt av glädje och glädjebringaren är helt klart lilla Amanda!

Efter akten i kyrkan var det dags för god smörgåstårta, kaffe och kaka. A & M hade till och med gjort fina servetter för denna tillställning.


Efter mat o kaffe var det dags för paket öppning. Pappa A tog alla barn till hjälp (eller stjälp) och i bland var det lite mycket för honom, att hålla reda på vilket paket som hörde till vilket kort. Men det flöt på galant!

Hemma igen vart det ett litet glas vin hos kära grannen och sedan gjorde vi tacos. Nu är vi ganska trötta och väntar på att få se CSI och sedan insidan av ögonlocken.

Ha en bra fortsättning på helgen och glöm inte dra tillbaka klockan, vi går in i vintertid nu!

Tjipp!

PS Glömde ju att visa er detta fina kort jag tog på vår son. Sällan man får ett så avslappnat kort på honom


21 oktober En bonushelg har farit förbi!

Ja, man får nog ta och kalla det för bonus helg. Hade helt missat att oktober även hade en helg med datumen 17-18 oktober! Så är det när man bokar övernattningsbesök. De fick ju välja helg, 10:e eller 17:e. De valde 10 och den 17 föll bort till och med ur mitt minne!

Så skönt med en helg där inget är inplanerat. Jag fick struket all tvätt som legat på hög, jag fick lagt undan sommarkläder, maken fick satt dit alla små plutte-bitar till lister som legat o skräpat några månader. Jag har varit livrädd när jag dammsugit att de skulle följa med upp i dammsugaren. Men nu sitter de där de ska. I söndags fick vi dropp-in besök av makens far och fru. Roligt med dropp-in!! Det var första gången de fick se Tösen irl och hon var inte oäven att visa upp sig.

När vi nu talar om Tösen så kan jag skryta med att hon sover hos mig om nätterna nu. Så kelen och gosig men ändå så försiktig. Vickar jag på tårna hoppar hon ner från sängen. Jag får klappa henne mer och mer nu i vaket tillstånd om man så säger. Hon hoppar inte ner från klösträdet om jag klappar henne där och hon ligger kvar brevid mig i soffan om jag klappar henne där.

Nalleman, han har varit och är, en dator katt! När husse har suttit vid datorn så har Nalleman barkaderat husses knä och legat där och fått så mycket gos som han velat ha, och även tagit sig en liten tupp lur.

Hos mig är det svårt att ligga i knät, just knä är bristvara här. Men då kan man ju lägga sig vid det varma utblåset vid datorn! Precis som Julle gjorde en gång i tiden! Bara det att Julle var en trekilos katt och inte en 6 kilos! Dessutom gillar han när jag tar fram mitt akvarium som jag har på Facebook! Kolla bara!


-Vaddå stoppar friskluften till dator och skriver konstiga meddelanden? MOI? Närå!

"Småbarnen" då, vad har de hittat på? Jo vi kallar dem småbarnen, Valentin för att han är yngst och Tösen för att hon är minst till växten. Fast de är nästan lika stora faktiskt.

Jo barnen de hade det väldigt roligt i fönstret som jag hade lite öppet. Kom ju in massor med konstiga dofter den vägen och så lät fåglarna där ute så roligt.


-Hörrö Valentin, känner du hur den där hunden luktar ända hit! Du kan ju lukta genom glipan i fönstret, matte ser oss inte, ialla fall inte du, du ser ut som krukväxten, fast med svans!


- Att hon inte ser oss, det tror du bara Tösen, nu har vi nog satt vår sista potatis! Fast hon låter inte så arg faktiskt för visst låter hon som om hon skrattar?!

Ja nog såg de roliga ut där de satt, småbarna!

Sedan har husse fart fram med kameran och tagit lite fina bilder på Valentin när han chillade i sängen (kan inte skriva vila för han säger att han ALDRIG vilar och just nu kollar han vartenda ord jag skriver....)

Pussnosen! Verkligen i behov av tvätt men det kan vi väl bortse i från just nu. Bad blir det snart. Meningen är ju att vi ska till Göteborg den 30 oktober, fast vi har inte fått någon bekräftelse än. Tur att man kan avboka hotell bara 24 timmar innan......

Nu ska jag ta och parkera min rumpa i soffan och se på Arga Snickaren, det är ett roligt program tycker jag. Undrar bara vad de tänker på, de som försöker renovera hus, i alla rum samtidigt, och aldrig bli färdiga någonstans och blånekar till att ta in hjälp utifrån.......... Vi har ju också renoverat ganska nyligen, men vi tog det rum för rum och köket lejde vi bort. Det är ju bekräftelsen när man är klar som är så skön. Att kunna ta ett steg tillbaka och se på det man åstadkommit. Men jaja, om inte alla renoveringstokar hade funnits hade vi aldrig fått se Anders i aktion i Arga Snickaren. Gillar honom faktiskt och gillar programidén. Hjälp till självhjälp.

Så ha de nu så bra! Vi hörs igen!

Tjipp!

14 oktober Inte så mycket nytt men lite

Ja, livet tuffar på och det vill till att hänga med om man inte ska trilla av.

På jobbet märks det att det är älgjakt i Sverige. Jag fattar inte vad alla är rädda för att Sverige ska avstanna om vi får en influensaepidemi. Om nu 300 000 människor knatar omkring i skogen samtidigt är det väl ingen fara för influensan, Sveriges hjul snurrar ju ändå, om än något långsammare. Å det mår nog alla bra av.

En bekant till oss ringde i veckan till jobbet, där hans fru jobbar, och var glad som en speleman! Han hade skjutit en tolvtaggare och det är ju en jättegrej om man är jägare. Senare på dagen sköt även sonen sin första älg. Inte min son alltså utan vännens. Så jag antar att man firade detta på kvällen! Grattis från oss!

Sedan har äntligen min pin i från HardRock kommit! Jag fick mycket god hjälp av mina kollegor i Danmark som var paketmottagare, och ändå godare hjälp av en kollega som tog hem paketet från Danmark, när han var där nere på besök. Nu sitter det på jackan och jag ger mig sjutton på att ingen har ett så fint bröstcancer-märke. Här är ett ganska dåligt kort, men ändå.


Den lilla "rosetten" är rörlig och plingar när jag går.

Sedan var jag en tur till stan i dag efter jobbet. Skulle handla ett kort till chefen som fyller jämna år och jag ska skriva det i morgon på jobbet (det är ju så lugnt nu, älgjakt ni vet). Då passade jag även på att gå till blomsterhandlaren. Jag har länge länge gått omkring med Euroflorist presentkort på 250 kr i plånboken. Nu slog jag till och köpte lite fint till huset. Eller vad tycks?Det blev så fint så! Nu har jag 100 kr kvar i presentkortsväg, sparar nog dem ett tag till.

Nästa helg ska vi på dop och båda våra barn kommer hem och ska delta. Sedan ska vi ha en mysig familjekväll hemma på lördagen. Ända dagen alla är hemma. Dottern kör sedan hem till Norrtälje på söndagen och sonen har höstlov så han stannar veckan ut. Han får skjuts hem av mig fredan 30 okt när jag ska köra till Göteborg. Så spar han de tågpengarna!

Nä, nu ska jag sätt mig och titta på inspelat Desperate Housewife och vänta på att maken ska komma hem så vi kan laga mat.

Ha det så bra
Tjipp!

11 oktober Huset är tomt nu.....

Tänk, det är ett konstigt lugn som lägger sig när man har haft underbara gäster och de har åkt hem. Vi har haft ett sånt roligt dygn tillsammans.  Lite bilder kan jag bjuda på faktiskt.

Först är det bara maken, jag och S & H. På ena fotot är H inte med på att det tas och på det andra är inte maken med alls.
Dessutom verkar maken ha fått någon sorts gloria över huvudet. Är det han som är Helgonet??? (vem Helgonet var vet vi som är lite äldre, eller hur?)

Kvällen gick framåt. När våra gäster kom bjöd jag på sockerstekt lax och svampterrine. Gott gott var det tyckte vi, alla utom maken. En stund senare blev det kaffe och äppelkaka, gjord på äpplen som gästerna hade haft med sig. Och som slutknorr, mitt under försnacket till fotbollsmatchen, så blev det tacogratäng och sallad. Alla var mycket nöjda.

Den efterlängtade fotbollsmatchen Danmark-Sverige drog i gång och det dröjde inte länge innan kära granne L och hennes käre N kom in för att delta i hejarropen i soffan. Jag själv drog mig tillbaka till min fåtölj där jag satt och sydde hela tiden. Jag kom en bra bit, ska tilläggas.

Vinet flödade under kvällen och matchmaking på hög nivå pågick hos L och S. En har en dotter och en har en son, ja ni fattar själva. Barnen var i princip förlovade innan kvällen var slut hihihihi.

Näväl, så här såg det ut en stund efter matchen. Diskusionen går hög, alla lyssnar på S, utom H som är djupt koncentrerad på sin mobiltelefon.


Vi hade rysligt trevligt fram till 01.30 då grannarna bröt upp och gick hem.

Katterna vart lite förskräckta över allt stoj som var under fotbollen, med de vande sig snabbt. Idag är det tre trötta katter här hemma. De har haft fullt upp med att räkna in sina människor i helgen. Framför allt Tösen har förändrats. Nu är hon mycket mer tillgiven än i fredags. Hela natten i natt har hon legat hos mig, sovit och vaknat till i bland och vill bli kelad. Vi kan klappa henne nu utan problem och flera gånger idag har maken fått lyfta upp henne och hon känner sig ganska tillfreds i famnen. Roligt när det går framåt och inte är några bakslag allt på en hel dag!! :) :)

Så har jag fixat till julklappar till några i familjen också. Fixat o trixat över nätet, får se hur resultatet blir när det kommer hem om någon eller några veckor. Jag kan ju inte avslöja nått här men kanske jag kommer ihåg att tala om det efter jul.

Nu ska jag ta och sätta mig o sy lite till. Vid nio i kväll var en ganska bra film att se, "Evan den allsmäkte". Blir lagom att lägga sig och se den sängen och sen blunda för natten.

Ha det nu så bra!
Tjipp!

10 oktober Igår gick Jocke vidare till regnbågslandet

Ja igår var en lite sorglig dag. Då fick vår lilla undulat sluta sina dagar. Han var verkligen inte i något bra skick så vi gjorde en välgärning. Till och med veterinären höll med. Så nu ligger han nedgrävd i trädgården under en sten.

Men hans plats var åtråvärd. Vi gjorde om den till katt-viloplats. Vi får se om de gillar det, tar väl ett tag innan det känns naturligt för dem. Men de utforskade de nya ställena i går i alla fall. Här kommer en bildkavalkad:


Vilken utsikt!!!


Okey, snygga knickerbyxor och en svans värdig en maine coon. Men med de svarta hasorna har man svårt att förstå att du badade igår Nalleman!


Wauuuw kolla, det är så att man nästan blir törstig på kuppen!


Skamvrå!


Undrar om man kan chilla lika bra här borta???


Japp, det funkar precis lika bra här!

När vi nu hade fixat färdigt för kissarna var det dags för lite kvällsmat. Det blev räkor och rostat bröd, det var jättelänge sen vi åt det.

När jag kom ut i köket efter maten fann jag dessa på golvet. Ursäkta bildkvaliten men blixten var inte med så jag har fått ljusa upp foto i photoshop.


Gos på hög nivå

Men så blev Nalleman också lite sugen och gav sig in i leken.


Åh nej, Nalleman kommer hitåt!!!!


Tjena polarna, vad hittar ni på? Får man vara med o chilla?

Å vips så var alla katter spridda åt tre olika håll hahahaha

Så kan det vara en helt vanlig kväll hos oss. Kvällen slutade hos grannen där vi spelade ett par partier canasta. Vi fick vinna var sitt parti så det var ju rättvist.

Idag kommer S & H till oss och det ska bli så roligt. Sitter här vid bloggen i väntan på att de ska komma.

Så  nu är det väl bäst jag sätter lite fart och ser till att deras sängar blir utfällda.

Ha det så bra

"Att bada en katt kräver råstyrka, uthålliget, kurage - och en katt. Den sista ingrediensen brukar vara svårast att få tag på."

Tjipp8 oktober En liten lista

Det här kommer ni inte orka läsa!

Listor är egentligen inte något som jag brukar skriva.
Den här var ändå lite rolig tyckte jag.
Onödigt vetande men ändå lite småroligt.
Jag har snott listan hos Anneli

1. Hur gammal är du om fem år?
Tjosan, det blir nog +50
2. Vem var den sista du träffade? Min kollega
3. Hur lång är du? Inte så lång som min vikt säger att jag ska vara..........1,64
4. Vilken var den senaste film du sett? Wild Hogs
5. Vem ringde du senast? Min älskade make (grattade han på namnsdagen)
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Ljuvlig" till min dotter
7. Vad är dagens planer? Jobba färdigt och sedan hem och torsdags-städa.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Vill jag lite - sms, vill jag mycket - ring
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta i 58 år men nu är pappa änkling
0. När såg du senast din mamma? 16 juli 2008.
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna säger de som tittar djupt i dem
12. När vaknade du idag? Halv sex för då ringde klockan
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej tack o lov
14. Vilken är din favoritplats? Var helst mina katter är
15. Vilken plats föredrar du minst? I ett rum med spindlar.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Tja, säkert på samma plats som i dag
17. Vad skrämde dig som barn? Blixtnedslag
18. Vem fick dig att skratta senast? En kollega.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej. Dem lyssnar vi flitigt på.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Jag har bärbar, maken har både ock.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? T-shirt.
22. Hur många kuddar har du i sängen? En, men letar efter en skönare.
23. Hur många landskap har du bott i? Tre
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja o kan inte ens skylla på att jag var för ung.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? När väder o vind tillåter - barfota.
26. Är du social? Ja, det är ju det roligaste som finns, att träffa människor alltså
27. Vilken är din favoritglass? Glass…det är inte ofta jag äter…men då ska det vara antingen mjukglass med nått smarrigt på eller en gammal hederlig 88 från GB
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Jubla! Spara undan och göra kul grejer!
29. Tycker du om kinamat? Nja i små mängder och ganska sällan
30. Tycker du om kaffe? Jovars
31. Vad dricker du till frukost? Vatten eller mjölk
32. Sover du på någon särskild sida? Mest på rygg eftersom det är lättare för vissa att mjölktrampa på matte då
33. Kan du spela poker? Kanske det…men jag spelar hellre Canasta
34. Tycker du om att mysa? Ja…det gör jag
35. Är du en beroendemänniska? Nä, kan lätt bryta ett beroende
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej men det finns säkert någon
37. Vill du ha barn? Nej nu räcker det. Kan gärna vänta några år med barnbarnen också
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja, Oui, Si, Yes, Ne (Svenska, franska, spanska, engelska och något lite grekiska)
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja, när jag skulle ha vår dotter. Då åkte jag hela vägen till Lund och blev åksjuk på kuppen!
40. Föredrar du havet eller en pool? Beror på temperaturen i de båda.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Resor.
42. Äger du dyra smycken? En klocka och mina vigselringar
43. Har du någon gång testat narkotika? NEJ skulle aldrig komma på tanken
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En (eller flera) pistagenöt
45. Vem är den roligaste människan du känner? Susanne
46. Välj ett ärr på din kropp? Vid ena knäskålen, tolv stygn
47. Vad har du för ringsignal? BonJovi - It's my life
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Japp och barnen har använt en del
49. Flirtar du mycket? Nej.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? På jobbet
51. Kan du byta olja på bilen? Byte överlåter jag till sonen, men jag kan fylla på
52. Har du fått fortkörningsböter? Nä, aldrig men tillfällen har nog funnits
53. Vilken var den senaste bok du läste? Nora Roberts - Public Secrets
54. Läser du dagstidningen? Jo men visst, på nätet
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nä, sånna blaskor läser jag bara hos frissan o tandläkaren
56. Dansar du i bilen? Nej där är så dåligt med plats!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? HitFM Gold
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? En liten komihåg-att-handla-lista.
59. När var du i kyrkan senast? I julas men ska snart på dop.

Har du orkat läsa allt detta får du en klapp på axeln av mig över cyberrymden! Hoppas du tyckte det var underhållande.

/Tjipp


4 oktober O jorden snurrar vidare. Rapport från helgen

Ja, det är lite goda och lite dåliga nyheter.

Vi börjar väl från början.

Fredagkvällen slutade tidigt för min del. Redan halv 9 var jag i säng för klockan halv 4 skulle klockan ringa. Allt var packat i bilen utom katt och kaffe. Halv 5 körde vi ut från garageuppfarten och satte kosan mot Hässleholm. Vi kom fram precis när incheckningen började och var klara på plats innan halv 8. Jag hade turen att få väldans trevliga grannar runt om. På lördagen satt det ett trevligt par mitt emot mig och ett urtrevligt par brevid mig. Det unga paret skulle även vara där på söndagen, men det andra paret lät bli för de hade fått de certifikat de skulle ha.

Valentin trivdes inte alls. Han är ju inte van vid att vara ensam, så han låg mest och tryckt långt bak i buren.


Otäckt, det är vad det är!

Men han fick i alla fall gå upp till sin domare. Tyvärr var Kristina Kowalchuk sjuk så hastigt och lustigt hade de fått tag på en ny domare.

Valentin föll honom i smaken ialla fall. De verkade komma överrens, eller så var det asisstenten som gjorde Valentin lugn


I väntan på sin tur


Nu var det dags....
PASSA DIG NOGA!Men till slut gick det bra och bedömningen blev så här:

Typ: Excellent läng o korpp + ben i harmoni
Huvud: Excellent form excellent box hög övergång excellent näsa excellent profil
Ögon: Excellent storlek excellent färg
Öron: Excellent storlek välplacerade med tofs
Päls: Excellent struktur silkig shaggy excellent röd färg excellent tecken
Svans: Excellent längd
Kondition: Excellent
Bedömning: Excellent CAP

Detta innebar att Valentin fick sitt andra CAP av tre som han behöver för att bli Premier.

Det var ju andra söta katter som var uppe för samma domare. Bland annat min granne från rakt över gången:

Hon tyckte domaren var en trygg person att ligga hos.

Sen fick jag syn på denna lilla Cornish Rex. Matte pratade danska men var lätt att förstå. Vi pratade en stund och hade väldans trevligt, medans den lille herrn eller damen låg här hos matte.


Den lille i helfigur:


Valentin blev i alla fall nominerad av domaren, vilket innebar att Valentin skulle tillbaka och jämnföras med andra katter, där en väljs ut att gå till den stora bedömningen i slutet av dagen.

Det var ungefär lika roligt som det hade varit första gången och det var väl egentligen tur att valet föll på birman istället

Godda' godda'!Vid bordet ijämte vårat så dömdes vår gamla vän Dusty. Han skötte sig bra han också.


Sen var det bara en evig väntan till panelen började, alltså den sista stora bedömningen. Jag var med vänner och åt på en restaurang i Hässleholm C och det var tur för hungrig var jag.

Tillslut var panelen över och vi fick åka hem. Då var klockan 18.54. Ett riktigt ruskväder var det på hemvägen, regnet öste ner och vinden var hård. Så hemma var vi strax innan 21 och jag gick nästan direkt till sängs igen.

Söndag ringde kockan 04.10. Halv fem var vi i väg hemifrån. Vädret var lika illa på morgonen som det varit kvällen innan, så jag tog det lugnt.

Väl framme var det ju bara incheckning, ingen veterinärkontroll.

Valentin mådde lite bättre idag. Kanske mycket tack vare att husse i går hade köpt Feliwy som matte hade med sig till utställningen. Det är ett må-bra-hormon som katter naturligt utsöndrar när de mår bra och det finns att köpa på flaska som hjälp på vägen.

Söndagen hade jag inten kamera med mig så jag har fått ta kort med mobilen. Jag kan i alla fall visa vår fina granne Engla.

Hon är en norsk skogkatts dam som kommer från Tingsryd. Hon blev BIV (Bäst I Variant) nu på söndagen så jag solade mig lite i glansen från denna underbara katt.

Hon gick naturligtvis vidare till nominering och här är hon med matte och visar upp sig.


Hon gick tyvärr inte vidare men vacker var hon i alla fall och en riktigt mammagris. Söta gosingen!

Hur det gick för Valentin? Tja, jag kan inte tyda bedömningssedeln och det kunde ingen annan heller. Fick aldrig tag i domaren men jag tyckte inte jag behövde någon förklaring. Hon förklarade när hon tittade på honom.

Allt var fel, han var för liten, han hade för lite muskler, han hade för kort svans. Men pälsen var bra och hans profil var bra (för en gång skull, när allt annat är fel). Valentin fräste åt domaren det första han gjorde så det kanske speglade av sig i hennes bedömning. Hon blev lite rädd och han kände det och gav inte med sig som han borde där på bordet. I vilket fall som helst så fick han inget CAP utan blev bara EX1. Hur många fel de än hittar på katten så är det aldrig någon som sagt annat än att pälsen är excellent och just pälsen kan jag ju påverka så där gör jag nog rätt. Jag kan däremot inte göra nått åt hans växtlighet.

Vår kära Dusty var uppe för nominiering idag. Fast han hade inte heller någon bra dag idag. Agerade nästan dörrmatta på domarbordet och kunde ändå nominieras, det är bra det. Här är han vid nominineringen

Under bara Dusty!!

Sedan var det dags för panel och redan vid 4-snåret var den klar och vi kunde ta oss hemåt. Vid 6-tiden var jag hemma  och då hade maken gjort god mat som vi satte oss för att äta.

Valentin tyckte det var skönt att komma hem. I bilen såg det ut så här:

Söta goa Valentin, låg och tittade så att matte höll sig på vägen. Jag hade fällt baksätet så att jag skulle kunna se honom med hjälp av bakspegeln.

Hemma var det välkomstkommitté och alla var glada över att han kom hem och att matte hade nya leksaker med sig.

Till sist en bild på stora goa Nalleman som jag saknat i helgen.

Vår stora goa tramp-trams kisse!

Visst ja, måste ju visa det CAP som han i alla fall tog denna helgen. Här hänger båda CAPen brevid varandra:


Förhoppningsvis kan vi utvidga och avsluta rosettraden med tävlingen i Göteborg i slutet av oktober.

Det var allt för nu, nu ska jag gå o sova!

Tjipp!

RSS 2.0