6 augusti Vandrat runt o ätit gott

Ja vi har tagit det lugnt idag. Vi åkte spårvagn till Fischermans Wharf och vandrade omkring där några timmar. Var var ute och tittade på den gamla hjulångaren som tog bilar,lastbilar och folk över bukten till Sausalito innan Golden Gate blev bygd. Den är faktiskt märkt med "Historic Route 101", alltså den väg som går brevid havet från San Diego och uppåt.

Idag hade vi ingen kamera med oss, så jag har inga bilder som helst att visa idag. Ni får helt enkelt hålla tillgodo med de gamla foton som finns i bloggen.

Vi har bara myst idag. Lunkat runt, köpt oss lite chocklad från Ghirardellis chockladfabrik, ätit gott på HardRock, ätit glass och faktiskt handlat nått som jag kan visa.

Att sätt upp hemma!




Passar ju bra där hemma!

Nu har vi dessutom packat ner alla våra saker och presenter så vi är redo för morgondagen. Det är så underlig när man börjar prata dagar vid hemresan. Nu när jag skriver detta är klockan 16.30 torsdag den 6 augusti, men hemma är klockan 01.40 den 7 augusti. Vi åker härifrån 16.55 en fredag, landar i London 10.55 den 8 augusti och slutligen på Katrup 15.30. Tåget går hem 17.15 och vi ska vara i Växjö 19.44. Men det är festligheter i stan så vi blir hämtade i Alvesta istället.

Så detta blir det sista blogg-inlägget på Amerikansk mark. Lördag kväll är man väl lättövertalad till mycket men vi har beställt grillade revben från ICA (de har så goda) och sen längtar vi efter varma, löskokta ägg (här serveras bara kalla hårdkokta eller stekta av något slag), kaviar och knäckebröd. Däremot vill jag inte se en bagel eller philadelphiaost  på länge!
Vi har gjort en liten lista där vi funderar över hur saker o ting fungerar här över. Jag kommer att publicera den framöver, när allt mognat lite. Dessutom ligger den nerpackad så jag kommer inte åt den nu.

Vi har verkligen fastnat för vita röda viner. Dvs vita viner gjorda av röda druvor. Vi har druckit vitzxinfandel och vit merlot, undrar om de går att få hem från bolaget??? Får nog kolla det.

Nä nu ska vi vila eftermiddag så vi kan vara uppe länge i kväll.

Ha det!

Kommentarer
Postat av: AnneliH

Önskar er en trevlig resa hemåt...och välkomna hem till svensk mark .....just nu skiner solen från en klarblå himmel och det är sommar för första gången på länge. Härligt!

2009-08-07 @ 08:41:49
URL: http://shaggkvist.se/wordpress
Postat av: ewa

Tack för all uppdatering från er resa!

O för alla fina bilder.

Har varit jättetrevligt o läsa varje dag.

Har känts som om man varit på plats själv.

Ha det bra

ewa.t

2009-08-08 @ 09:06:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0