21 juli ....fortfarande

Det blev ingen Strip i dag...... Vi trodde vi visste var HardRock låg. Så vi tog monorail-tåget dit. Men tji fick vi. De håller på att bygga i ordning en HardRock på Stripen. Men i stället hade de en shuttle som tog oss till "gamla" HardRock Cafe och Hard Rock hotell.

Men några bilder blev det idag.

MGMs lejon ur två vinklar




Mitt över gatan fanns New York, eller i alla fall en kopia




Så har vi då byggarbetsplatsen Hard Rock


Men det blir nog bra när det blir färdigt. Nu tog vi som sagt shuttlen. Medan vi väntade på den passade vi på att handla lite till "barnen" där hemma. Men vad det var tänker jag inte visa här, det måste ju få bli en överraskning.

Så kom vi fram till Hard Rock och fick vår mat. Jag åt som vanligt chicken fajitas och maken åt HR hamburgare. Mums! Till detta tog vi varsin öl men denna gång ville vi inte ha glasen, det är svårt nog att få hem de två vi redan har.

Som efterrätt tog jag som vanligt en Lemondrop och maken en Brainfreeze.

Efter maten gick vi till Hard Rock Hotell för att kolla om de kunde hjälpa oss med en natt i San Diego. MEn det gick inte, man kan bara boka över telefon. Men har kollat lite vad de tar för olika "paket" och det är definitivt inte billigt så vi får nog se efter något annat boende om vi ska runt San Diego. Tid har vi ju.

Nåväl, några bilder från Hard Rock Cafe och Hotell

Insidan för en gång skull!

Den klassiska gitarren i neon


Entren


Sen den nödvändiga pinen


Sen gick vi till hotellet/casinot. Men de kunde inte hjälpa oss efter som man måste ringa o boka. Men de hade lite roliga montrar med kläder. Bland annat denna, som i dessa dagar säkert är het.


Tja sedan tog vi taxi hem. Det är så HETT att gå även om klockan är 21 på kvällen. Temperaturen i luften är 34 grader! Och sedan sprutar trottoarer, väggar, allt i sten, värme som lagrats över dagen. Imorgon ska vi försöka gör stripen i alla fall. Det är ju lite skillnad att gå o ta kort på dagen när neonskyltar inte syns eller ta dem i skymning. Men för att undverka värsta värmen kanske man får kliva upp vid 4 på morgonen...... Jaja den som lever får se. Nu ska jag gå och dricka upp ett halvt badkar med vatten och sedan krypa till kojs och se nått på tv. En dag och en kväll kvar i denna skruvade stad. Imorgon ska jag i alla fall gå o se tigrarna hos Sigfried & Roy på hotell Mirage (www.siegfriedandroy.com).

Ha det så bra så länge!

PS I går kväll hade vi ytterligare ett fantastiskt skådespel utanför fönstret. Åskoväder! Det var något visst att se det från tjugonde våningen måste jag säga.


Kommentarer
Postat av: Excellence

Fina bilder du hade i inlägget. Gillar den här bilden med Gittaren. " Hard Rock Cafe"

2009-07-22 @ 12:35:41
URL: http://metrobloggen.se/excellence
Postat av: AnneliH

Det var ingen liten gitarr!!!

Åh...vad härligt med värme ;)

Hade du hade kameran framme vid åskovädret ?

Hur stort var det där som föreställer kopia över NY ? Kunde man gå in? Försökte kolla in saker runt om hur stort det kunde vara.

Hasta pronto!

2009-07-22 @ 12:38:26
URL: http://shaggkvist.se/wordpress
Postat av: Mia

Storleken på New York var som ett ordinarie LV-hotell. Som du kanske kan se går det en fullstor bergochdalbana runtikring husen. Den är väl stor som vilken vanligt bergbana som helst på vilket nöjesfält som helst. Men dt är svårt att återge storlek på bild. Men i husen i bakgrunden antar jag man bodde och de mindre i förgrunden var bara kulisser för de hade inga fönster.



Jo visst är det skönt med värme men det kan bli för mycket av det goda när man inte kan hoppa i hav eller pool hela tiden. På vissa ställen på Stripen kommer det vattendimma sprutande ut taket. Det är för man ska svalkas ner från utsidan också inte bara fylla sig med vatten från insidan. Det är skönt må du tro att passera ett sånt ställe!

2009-07-22 @ 17:44:37
URL: http://mittegetkrypin.blogg.se/
Postat av: Kia

Ååh, Grand Canyon och Las Vegas, två ställen som jag VERKLIGEN skulle vilja se i verkligheten. AVUNDSJUK :) !! Det hade också varit häftigt att få se meteorit-nedslagsplatsen..



Ha de bra!

//Kia

2009-07-22 @ 19:23:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0