22 mars Ujujuj vilken rolig helg det blev!!!

Jo visst hade vi det supertrevligt i Falkenberg! Revyn är underbar, inte undra på att de visat den på tv några år. De driver  med nationella nyheter, inte bara med lokala händelser. Sjunger och spelar fantastiskt och har kostymer som skulle passa på Berns scen!

Vi anlände till S & H vid ett snåret och då bjöds vi på en jättegod LCHP (Låga kolhydrater, Höga proteiner) paj. Mums! Glömde få med mig receptet kom jag på nu......

Sen åkte vi buss till teaterna och skrattade gott i två timmar. Taxi hem och sedan i gång med grillen. Gott kött med en härlig sallad till och aioli! Efter maten tittade vi på bilder från deras senaste semestrar på Mauritius och Sydafrika. Härliga bilder och roliga upplevelser fick vi berättade för oss.

Soffan intogs sedan och vi småpratade till midnatt.

Ja just det vi gav den ena deras kissar maskmedel. Men han var specialist på att ta emot i ena mungipan och spotta ut i den andra. Men lite fick han nog i sig.

Idag på morgonen tog jag fram mitt usb-stick och ville ha lite skivor nerladdade av S. Hon har en anseenlig samling och några godbitar vill jag ha med mig hem till mp3n. Bon Jovi var de självskrivna, Creedens Clearwater till maken och sedan ett wild-card: Amy Winehouse. Jag har aldrig hört något av henne, vad jag vet. Men nu sitter hon i öronen hela tiden. Vilken musik hon gör, så VARFÖR strular hon så med sitt liv?????

I alla fall lämnade vi Falkenberg och åkte till Ullared. De har ju söndagsöppet nu och vi tänkte att vi tar vägen förbi och sedan kör vi hem över Värnamo för att då kunna hälsa på sonen i Anderstorp. Fast det visade sig att han inte skulle vara hemma utan på funktionärsmöte på motorbanan så vi tog vägen tillbaka till Falkenberg och körde vanliga vägen hem.

Men jag fyndade i alla fall. Jag har letat ett tag efter en röd handväska. Hittade en på Åhlens för 149 men köpte inte den vid första ögonkastet och nästa gång så var den slut....:(

Men titta vad jag hittade idag!:

Jag är så lyckligt och det för bara 99 kr!

Maken hittade sig en snygg sommarkavaj (nu något skrynklig efter hemfärd i plastpåse)

Den är snyggt randig:


Lite mer handlade vi, som t ex en tvättbag till sonen:


Hårschampo och duschtvål för ett bra tag framöver. Detta är något av det:


Sen upptäckte de små gossarna att påsen var jätterolig att leka med.......


- Nalleman hittar mig aldrig!


- Joho gör jag visst!

Höll på att glöma en sak. Jag hittade en snygg brödbox tillslut. Innan har alla brödpåsar legat i samma låda som mattallrikar och ibland kan det bli mycket bröd om jag så säger.........Nu slipper jag det!

Japp, visst passar den kanon!

Det var allt för idag. Nu ska jag slå mig ner i soffan och se det som spelades in i går; Baben, Magnus Uggla och Robinson.

Ha de! Nu tar jag Ami från öronen och lämnar datorn...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0