14 maj Ett morgoninlägg

Gör ett inlägg så här innan vi ska till veterinären.

Ja du läste rätt, veterinären, IGEN!!!!!

Igår kväll när vi gjorde kvällstvätten på Tösens mage så ser vi att två stygn har lossnat och man ser rätt in i magen. Hålet är ca 2 cm stort.
Vi kastar oss på telefonen, klockan är 20 i 9 och jourveterinären stänger 9. En förskräckt veterinär ringer tillbaka; "Hänger tarmarna ut?! frågar hon förfärat i telefonen. Nä det gör dom ju inte men vi kan inte avgöra om det är bukhinna eller tarmar vi ser där i hålet.

Så det blir till att åka till veterinären på sena kvällskvisten. Röntgen för att se om det är hål rakt in och sedan petade hon rätt rejält i det där hålet. Tösen blundade och njöt när petning pågick, det kliar nog därinne.

I allafall, summan av kardemumman är att, vi ska tillbaka nu på morgonen och lämna Tösen så att de får sy ihop henne igen.

Men hon fick ialla fall en ny body på sig men den där kompressen fast sydd. Lite mannekäng-kort tog jag nu på morgonen. Håll till godo!







Hon får i alla fall en fin krage i sin body, lilla gumman! Vi köpte ett trepack med bodys så  nu har vi att byta med till damen.

Nä nu får vi bege oss. Ha det så bra så länge. Uppdatering kommer, jag lovar!

Kommentarer
Postat av: mooch

Stackars lilla gumman! Hoppas verkligen att det läker ihop sig ordentligt nu. Kan ju inte vara kul att gå med body hela tiden... fast å andra sidan, det måste ju vara oändligt mycket bättre än plastkrage...! Krya på dig Tösen och massor med nospussar från Zammy & Mille

2009-05-14 @ 09:08:07
URL: http://luddrumpan.blogspot.com
Postat av: Mia

Gumman tackar o bockar (fast hon väl ligger på op nu:( )

Det ska väl bli bra i slutändan hoppas jag och Tösen.

2009-05-14 @ 09:44:00
URL: http://mittegetkrypin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0