27 januari Det flyttade in en liten herre

Ja inte hos oss utan hos en gemensam vän till oss.

Han spatserade in och sa "mjau, här ska jag bo!". En röd liten herre, okastrerad, omärkt och utan halsband men med fin päls, fina klor och fina öron. Han fick sig en tur till veterinären i går för att kolla om det fanns ett litet chip i honom som talade om vem han var, men det fanns det inte. Veterinären sa att han var nog strax under året och väldigt fin.

Han är så snäll så det är helt otroligt. Vi har snälla katter, men han tar priset. Han är inte rädd för nått, dammsugaren är ok, en obstinat treåring som inte vill gå o lägga sig är ok, främlingar är ok, kloklippning är ok, och sist men inte minst BADNING är fullt ok. Inga som helst protester.

Han kom i söndags och idag har jag o dottern varit o badat och klippt klor för han var lite smutsig.

Här är lite mobilkort på kissen som går under arbetsnamnet (hos oss då) Katten Nilsson




Detta är efter badet. Han låg i min famn i två handdukar en lång stund o bara njöt. Alltså han är så snäll!

Naturligtvis har vi anmält honom till polisen och Djurens Vänner, vi har satt upp anslag i området och i affären. Någon har brytt sig om denna katt eftersom han är så trygg o snäll. Kanske är det någon som saknar honom. Annars är han vår väns om tre månader.

Goaste lilla katt, som har så små tassar så det är nästan löjligt. Jo just det, han åkte bil utan större protester också och gick in o ur transportbur för egen maskin.


En rätt dåligt bild men ni ser ju själv hur snällt han ligger där i handduken.

Puss på nosen lilla katt!

Nu ska jag äta o sedan är det Robinson!

Tjipp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0