12 maj Nu blir det visst varje dag

Ja, nu verkar det blir ett inlägg varje dag, rena rama ketchup-effekten; först kommer inget och sen kommer allt :)

Men i går kväll var jag en tur ibland vitsipporna så här kommer en bildbomb med bara vitsippor och natur. Vi har ju skogen in på knuten så jag behövde inte gå så långt.












Nej det är ingen blåsippa men den var fin ändå








Precis när jag skulle fota hästarna kom tjejerna. Gissa om det var intressant för pållarna, så det fick bli ett foto på långt håll.


Bara älskar mossiga stenar. De gör att stenarna ser så mjuka och inbjudande ut


Ser ni längdhhoppsgropen? Den finns där i allt det gröna. Här hoppade mina barn längd när de var små men som synes verkar dagens barn inte gilla längdhopp.


Och här på fotbollsplanen brevid längdhoppsgropen, hade vi förr nått som hette Torpiaden. En liten tävling för de barn som gick på skolan (se nästa bild). Olika grenar som de fick tävla i, uppdelade i lag. En mycket uppskattad tävling. Men det har skolan också slutat med.


Här är skolan där mina barn gick sina fyra första år, från sexårsverksamhet till åk 3.


Nu vet jag inte säkert, men av staketen att dömma så verkar här gå mindre barn nu. Skolan var stängd ett tag pga minskat barnantal. Sedan fick den rycka in när en annan skola i stan blev utdömd pga mögel.


Men de bjöd på en färgsprakande parkering i alla fall. Mitt i häcken sticker det upp tre forsythia. Härligt gula mot allt det som än inte är grönt


Det var inte så mycket liv i myrstacken, såg myror här och där men inte som det brukar. Det är väl för kallt för dem än.


Hemma lyser några tulpaner röda i rabatten (även om jag brassade på med lite extra rött i PS)

I fredags, den 7 maj skickade jag ett paket till dottern på Kreta. Idag låg ett mail och väntade när jag kom till jobbet. Hon hade fått paketet i går, den 11 maj. DET tycker jag gick snabbt! Nu gäller det att hon inte blir för nyfiken för i paketet låg ett annat paket som ska öppnas på hennes födelsedag.

Det var allt för idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0