4 maj Inte mycket har hänt

Nalleman, jag och Sofi har varit i Kalmar för att Nalleman skulle träffa veterinär Torkel som skulle scanna hans hjärta igen. Nalleman ligger i riskzonen för en hjärtsjukdom som heter HCM. Torkel är en av landets främsta hjärtspecialister just på katt.

Vi åker till Kalmar när Torkel är där för annars håller han till i Helsingborg och det är lite långt att köra. Nalleman brukar vi söva för han är en kittlig katt och fem man har svårt att hålla honom så still att Torkel kan läsa av honom korrekt.

Sövd skulle han bli nu med. Men goa Nalleman, han svarade inte riktigt på sederingen. Han var lite halv-vaken hela tiden men orkade liksom inte protestera. När vi väl släppte honom så skulle vi ha en vikt på honom. När han var klar på vågen, satte han sig upp och var hyfsat vaken. Torkel ger honom i alla fall en uppvakningsspruta o vips så var Nalleman klarvaken. Goaste kissen var jättesnäll och fick frikort av Torkel. Nu kan vi hoppa över ett år så nästa gång blir 2014.

Detta hände på fredagen. Lördagen tog vi det lugnt, gubben o jag. Vi åkte ner till stan och gick ut för att äta gott. Vi gick på nya Stars & Stripes och jag kan inte klaga på varken mat eller service.

Söndagen, då kom han.........Sixten den förskräcklige! Men det går bättre och bättre. Ingen gömde sig under sängen utan gick omkring som vanligt. Ett antal spott o fräs åt stackars Sixten blev det förståss, och något litet utfall men inga slagsmål.

Vi skulle äta tacos för första gången på ÅR. Lilla söta Tösen har kommit så långt från den skygga lilla kisse hon var när hon kom till oss.  Har just nu inte tillgång till bilderna men någon kanske kommer ihåg den lilla hönan som låg o tryckte under matbordet. Nu ska hon vara nära matte och ligger hemskt gärna i knät på matte o bara matte. Nu när vi skulle göra tacos, då gjorde hon mig sällskap vid skärbrädan


Annat var det med Nalleman. Vi hade haft havrekakor med oss till fikat när vi körde till Kalmar. Väl hemma hamnade paketet på köksbänken en kort stund. Gissa vilket matfixerat matvrak som hitta dem!!!!??? Säga vad man vill om Nalleman, men han visar i alla fall att han varit där, heheheFör att återgå till görandet av tacos. Tösen ligger nån meter i från och bara tittar. Det samma gör Valentin om det skulle intressera honom, vilket det sällan gör.

Nalleman däremot är inte lika fin i kanten. Här kommer en liten sekvens om hur man mosar en gurka med kroppen!

Ja han är go vår Nalleman, husses kisse (fast lite mattes med)

Sixten härjade runt hela dagen men tillslut var han lite trött. Han kastrerades i veckan så snart ska väl hormonerna försvunnit från honom.

När han var trött tog han igen sig i Nallemans hängmatta.
När Sixten åkt slocknade våra katter på två sekunder. Nalleman i hängmattan


Tösen i trädet
Å Valentin i transportburen som han älskar att sova i

Dagen efter kom Sixten den förskräcklige tillbaka. Nu skulle han försöka gå i sele ute.
Mycket tvekan och på marken var det inte tal om att stå på

Nä jag går in igen, här var det läskigt på utsidan.Det var Valborg som for förbi och nu väntar ytterligare en helg.

Nu ska vi på bröllop! Sofis kompis ska gifta sig och vi ska hälsa på i kyrkan ialla fall.  Får se om det blir några bilder därifrån.


Kommentarer
Postat av: Inkan o Ligan

haha Gurkmarodör skrattar

Skönt att hjärtat va ok.

Tazz&Kram

2012-05-11 @ 19:44:03
URL: http://inkanochligan.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0