5 maj Cykeltur o Bröllop

Jo, faktiskt. Efter frukost idag gav vi oss i väg på cyklarna. Vi skulle cykla runt sjön som ligger vid vårat, Bergundasjön. Jag kan säga att det är 1,2 mil runt och det är inte fritt från backar.

Här kommer lite bilder från turen. Vi stannade först i Bokhultet där bokskogen visade sin spröda gröna grönska mot en klarblå himmel. Tur man inte ser hur det blåser.Visst ser det härligt ut!

Nästa fotostopp kom några kilometer senare. Här syns det på träden att vinden var kraftig!

Sen trampade vi vidare. Vi kom till en kort men väldigt brant backe. Där sa mitt knäppande knä aj så jag fick gå upp. Några tramptag senare kom vi fram till en grillplats och där stannade vi lite så jag fick böja knät till rätta eller vad som nu behövdes. Där passade vi även på att fota.


Där strax till vänster bakom ön bor vi!

45 minuter tog det att ta sig runt på inte helt felfria vägar. Grus och skogsvägar runt om, man fick kryssa mellan hålor, lösgrus och hästbajs!

Men vi kände oss väldigt nyttiga när vi kom hem.

Slappade fram till det var dags att ta på sig för att gå på bröllop. Ja vi skulle bara vara med i själva kyrkan, sen avvika. Vi kände ju bara bruden genom vår dotter så vi var lite malplacerade på festen efter.

Fina var de, brudparet och de passade även på att döpa sin lilla dotter. Jag lägger inte ut några bilder här för jag har inte kollat med dem om det är ok.

Avslutar med en söt bild på mattes bebis. Ja det är han faktiskt. Han kommer till mig o säger "meep" då ska han lyftas upp och ges ömhet en liten stund, sen räcker det. Samma sak på natten. Gärna ligga över halsen på matte, eller mjölktrampa matte på magen när hon är kissnödig! Goaste sötaste Valentin!

Kommentarer
Postat av: Inkan o Ligan

Fining

Som Prinsen ungefär.

Bebis liksom ler

Trevlig helg !

Tazz&Kram

2012-05-11 @ 19:42:13
URL: http://inkanochligan.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0